Bostedet Præstehøj

MODERNE LEJLIGHEDER, MED EGEN INDGANG

På Præstehøj har man sin egen, moderne 1 værelses- lejlighed med eget bad og toilet.
Værelserne er ca. 30 kvm. store.
Alle lejligheder har egen indgang direkte udefra.
Alle lejligheder har gulvarme,  trådløst internet og TV fra Boxer.
Der er ikke fast installerede køkkenfaciliteter i værelserne.

Indretningen af lejlighederne, er op til den enkelte beboer, der kan indrette efter eget ønske og behov.

FÆLLES AREALER

I hovedbygningen har vi fælles køkken og spisestue, hyggelig fælles dagligstue og udgang til den store have, hvor der er udsigt til både mark og skov.

Præstehøj er et botilbud for mennesker med en autisme spektrum forstyrrelse.
Hverdagene bliver struktureret og tilrettelagt så det passer til hver enkelt beboer, og vores dygtige medarbejdere støtter og hjælper til hvor der er behov for det.
Nogen gange kan der være brug for, at medarbejderne er på 1 til 1 over et stykke tid. Det kan også lade sig gøre og aftales normalt før indflytning.

Ved indflytning på Præstehøj, finder vi i løbet af de første 3-6 måneder, sammen ud af, hvordan din hverdag skal forme sig fremadrettet.
Det kan være man er i gang med en uddannelse, eller ønsker at påbegynde en, som eksempelvis en STU, eller har lyst til, at deltage i vores dags-beskræftigelsestilbud, indenfor økologisk gartneri, landbrug eller håndværk.

Som beboer på Præstehøj får du tilknyttet to kontakt-medarbejdere, som har særligt ansvar for, at du får den hjælp og støtte du har behov for.

Inden det besluttes, om man skal bo på Præstehøj anbefaler vi at komme og se stedet, lejlighederne og tale med medarbejderne.
Vi bor tæt på landsbyen Kirke Såby mellem Holbæk og Roskilde, i Lejre Kommune. Fra Hvalsø station ca. 5 km fra Præstehøj, går der tog til København og Kalundborg. Hvalsø byder ydermere på gode indkøbsmuligheder, biograf og sportshal.

Fritid

På Præstehøj lægger vi vægt på fritidsaktiviteter og socialt samvær med hinanden – men det er et tilbud, og du bestemmer selv om du vil deltage.

Vi laver mad og spiser sammen. Man har altid mulighed for at spise for sig selv hvis man har det bedst med det.
Vi hygger os med TV, spil, computerspil eller fodbold – eller ta’r i biografen! Vi ta’r også på ture sammen.

Billeder

På Præstehøj imødekommer vi beboernes individuelle ønsker, som også gør sig gældende hvorvidt man ønsker at blive fotograferet eller ej. Derfor vil der hellere ikke findes så mange billeder af vores beboer på siden.

© Præstehøj, et bosted og aktivitetssted for mennesker med autisme