Bostedet Præstehøj

MODERNE VÆRELSER MED EGEN INDGANG

På Præstehøj har man sin egen store, moderne 1 værelses lejlighed med eget bad og toilet. Værelserne er ca. 30 kvm. store.
Alle lejligheder har egen indgang direkte udefra.
Alle lejligheder har gulvarme,  trådløst internet og TV fra Boxer. Der er ikke fast installerede køkkenfaciliteter i værelserne

Indretningen af lejlighederne er op til den enkelte beboer, der så kan indrette som man helst vil.

FÆLLES AREALER

I hovedbygningen har vi fælles køkken og spisestue, hyggelig fælles dagligstue og udgang til den store have.

Præstehøj er botilbud for mennesker med en autisme spektrum forstyrrelse.
Hverdagene bliver struktureret og tilrettelagt så det passer til hver enkelt beboer, og vores dygtige medarbejdere støtter og hjælper til hvor der er behov for det.
Nogen gange kan der være brug for at medarbejderne er på 1 til 1 over et stykke tid. Det kan også lade sig gøre og aftales normalt før indflytning.

Inden det besluttes, om man skal bo på Præstehøj anbefaler vi at komme og se stedet, lejlighederne og tale med medarbejderne.
Vi bor tæt på landsbyen Kirke Såby mellem Holbæk og Roskilde, i Lejre Kommune.

Du er måske i gang med en uddannelse, en STU eller har lyst til at deltage i vores beskæftigelsestilbud inden for økologisk gartneri, landbrug eller håndværk. I løbet af de første 3-6 måneder finder vi sammen ud af, hvordan din hverdag skal forme sig.

Som beboer på Præstehøj får du tilknyttet to kontakt-medarbejdere, som har særligt ansvar for at du får den hjælp og støtte du har behov for.

Fritid

På Præstehøj lægger vi vægt på fritidsaktiviteter og socialt samvær med hinanden – men det er et tilbud, og du bestemmer selv om du vil deltage.

Vi laver mad og spiser sammen. Man har altid mulighed for at spise for sig selv hvis man har det bedst med det.
Vi hygger os med TV, spil, computerspil eller fodbold – eller ta’r i biografen! Vi ta’r også på ture sammen.

© Præstehøj, et bosted og aktivitetssted for mennesker med autisme